( ISSN 2738-5760 )

Šport

V Brežicah odlični rezultati mladih bistriških plezalcev

V soboto, 3. februarja, je v Brežicah potekala že tretja tekma vzhodne lige, tokrat v težavnosti. Bistriški tekmovalci so se ponovno odlično odrezali inzasedli tri prva mesta, eno drugo mesto in dve tretji mesti.

Alpinistični klub Slovenska Bistrica je ne tekmovanju v Brežicah zastopalo 20 tekmovalcev, od cicibanov do kadetov. Smeri so bile razgibane, dinamične in previsne, hkrati pa so zahtevale kar nekaj moči in poguma.

Za cicibane je zmago dosegel Luka Vračko z enim vrhom in višino 52. Cicibanka Sara Škrlec je z višino 43 in 52 dosegla 2. mesto, Kaja Zvezič pa 3. mesto z enim vrhom in višino 40+.

Med mlajšimi deklicami je zmagala Vesna Tarkuš, in sicer z enim vrhom in višino 63+.  Med starejšimi dečki je Matic Kneževič dosegel 4., Urban Borovnik 5. mesto.

Pri starejših deklicah je Zoja Leskovar zmagala z višino 52+ in 43, Izabela Medved si je delila 3. mesto, Nina Goričan je dosegla 4. mesto.

Naslednja tekma bo prav tako potekala v težavnosti in bo na sporedu 9. marca 2024 v Trbovljah. 

Prilagamo še povezavo za ogled vseh rezultatov.

https://climbers.si/index.asp?Page=ArhivVzhodneLige_Tekme&SubPage=Rezultati&Section=PoKlubih&IDTekme=93

Ponovno lahko poudarimo velik pomeni novega bistriškega plezalnega centra, zaradi katerega imajo tekmovalci AK Impol boljše pogoje za treniranje, s tem pa dosegajo tudi odlične rezultate. 

Barbara Škrlec

  • February 4, 2024
Last modified on Sunday, 04 February 2024 13:39
Rate this item
(1 Vote)

Najbolj brano

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
5
7
28

 OSMRTNIC1 13

Poišči