( ISSN 2738-5760 )

Šport

Kvalifikacije v tehničnih disciplinah za 27. državno prvenstvo v twirlingu Slovenije

Na pustno soboto, 10. februarja, se je Twirling klub Sašo Slovenska Bistrica v Ljutomeru udeležil prvega tekmovanja te sezone, kvalifikacij v tehničnih disciplinah za 27. državno prvenstvo v twirlingu Slovenije, ki bo potekalo aprila v Slovenski Bistrici. Tekmovalke so se odlično izkazale, klub si je zagotovil kar 37 finalnih nastopov. Twirling klub Sašo se bo na državnem prvenstvu potrudil obraniti 21 prvih mest, 5 drugih mest in 6 tretjih mest.

Čestitke prav vsem tekmovalcem za uspešno tekmovalno soboto! Hvala vsem navijačem, staršem, trenerjem in podpornikom. Se vidimo marca na kvalifikacijah v prostih disciplinah v Slovenskih Konjicah.
Klub so zastopale: Juhart Aneja, Žitnik Julija, Repnik Larissa, Žunko Neli, Baumkircher Mia, Ošlak Katarina, Mlaker Eva, Gorjup Leja, Žagar Ana, Mirković Zver Ajda, Motaln Godec Ajda, Gobec Amadeja, Eržen Hebar Elina, Gril Melani, Ahmedovič Alina, Resnik Eržen Ula, Pišotek Žanin, Trglavčnik Lea, Klinc Maja, Šega Nika, Sagadin Iza, Vovk Zoja, Pirman Zoja, Mehinbašić Danaja, Kolarič Eva in Koprivnik Marisa.

  • February 11, 2024
Last modified on Sunday, 11 February 2024 14:14
Rate this item
(0 votes)

Najbolj brano

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2
4
11
23
25

 OSMRTNIC1 13

 asspa 1

Poišči