( ISSN 2738-5760 )

Šport

Bistriški nogometaši ugnali avstrijski SV Wildon, nove okrepitve

Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so v torek, v okviru priprav na bližajoče se nadaljevanje drugoligaškega prvenstva, odigrali prijateljsko srečanje z avstrijskim nižjeligašem SV Raiffeisen Wildon in zmagali z 2.0. Strelca zadetkov sta bila Domen Justinek in Marcos Tavares jr. .

Avstrijski nogometaši, ki igrajo v prvenstvu avstrijske Štajerske so se pokazali kot primeren nasprotnik za uigravanje čete Simona Dvoršaka, ki je dobila nove okrepitve. Okrepil jih je 20 letni vezist Olamide Ibrahim, ki prihaja iz Irske, ima pa tudi nigerijsko državljanstvo. Prve nogometne korake je storil pri Manchester Unitedu, nato pa kariero nadaljeval pri Derby Countyju, kjer je bil član ekip U18 in U21, po podatkih s Transfermarkta pa je bil od 1. julija lanskega leta brez kluba.
V četrtek pa sta za Bistričane podpisala tudi Alen Bukovec in Nikola Daniel Jadric. Bukovec je posojen nogometaš Domžal, za katere je jeseni igral v 1. mladinski ligi, igra pa na desnem krilu. Jadrić je 21 letni vezist, ki je jesenski del odigral v ptujski Dravi, prve nogometne korake pa je storil v avstralski Canberri
Prihodnje prijateljsko srečanje bodo nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice odigrali v Lendavi proti Nafti, tekma pa bo na sporedu jutri ob 11. uri.

Damijan DRAME

  • February 16, 2024
Last modified on Friday, 16 February 2024 15:58
Rate this item
(0 votes)

Najbolj brano

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
5
7
28

 OSMRTNIC1 13

Poišči