( ISSN 2738-5760 )

Kultura

Ob Cvetnem petku posebna ponudba unikatne keramike v CDUO

Če se boste 22. marca mudili v Slovenski Bistrici na tradicionalnem 76. sejmu Cvetni petek, obiščite tudi Center domače in umetnostne obrti (CDUO). Pripravljajo namreč odprodajo unikatnih keramičnih izdelkov, s katerimi lahko lepo dopolnite praznično pogrnjeno mizo ali presenetite svoje bližnje.

Uporaba keramične posode v sodobnih gospodinjstvih narašča, saj je zaradi svojih številnih pozitivnih lastnosti idealna tako za pripravo in shranjevanje kot tudi za postrežbo hrane in pijače. Sklede, skodelice in latvice različnih velikosti in oblik so nepogrešljiva oprema domače kuhinje. Izredno priljubljeni postajajo tudi najrazličnejši pekači za pripravo peciva, kruha ter številnih mesnih in brezmesnih jedi.

Zadnji unikatni kosi keramične posode iz preteklih kolekcij bodo v petek v CDUO naprodaj po posebnih odprodajnih cenah. V posebni ponudbi bodo tudi okrasni keramični izdelki, ki so lahko lepa darila. Petkov obisk centra bo tako enkratna priložnost za nakup svečnikov, izparilnikov za dišeče olje, piščali v obliki prikupnih živali in drugih unikatnih keramičnih pozornosti.

  • March 21, 2024
Last modified on Thursday, 21 March 2024 17:53
Rate this item
(0 votes)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
3
4
5
12
25
26
31

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

Poišči