( ISSN 2738-5760 )

Šport

Avtor: Tim Küssel Avtor: Tim Küssel

Tolmin z visoko zmago nad Bistričani do obstanka v ligi

Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so v nedeljo, 5. maja, v 28. krogu 2. SNL gostovali v Tolminu, lanskoletni tretjeligaš pa je v srečanju pokazal več želje in zasluženo slavil s kar 4:1.

Gostitelji so povedli že v 18. minuti, ko je mrežo Marka Deronje zadel Bine Kavčič. Mreži sta mirovali do 50. minute, ko so domači nogometaši preko Luke Simica povišali vodstvo na 2:0. Le dve minuti po drugem zadetku nogometašev Tolmina so Bistričani ostali brez Domna Zajška, ki je prejel drugi rumeni karton in moral predčasno v slačilnico. Varovanci trenerja Gorana Stankovića so v 65. minuti prejeli še tretji zadetek in srečanje je bilo odločeno. Strelec zadetka je bil Vito Čilić. Gostitelji so v 86. minuti imeli na voljo najstrožjo kazen, ki jo je v zadetek spremenil Anej Kujović. Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so dve minuti pred koncem srečanja po zaslugi Žige Pesjaka prišli do častnega zadetka.

Dva kroga pred koncem srečanja je z 58 točkami na vrhu Nafta, ki ima pred Primorjem dve točki naskoka, a brez možnosti ni niti tretjeuvrščena Gorica, ki ima na svojem kontu 52 točk.

Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so z 41 točkami na zelo dobrem 7. mestu, pred velenjskim Rudarjem pa imajo velikih 5 točk naskoka.

Kety Emmi & Impol Bistrica: Deronja, Drevenšek (od 35. Kuliš), Zajšek, Rozman, Gobec (od 46. Justinek), Adžibaba, Kozić (od 55. Jadrić)),  Martinčič, Borovnik (od 71. Križnik), Ibrahim, Pesjak.

Damijan DRAME

 

Last modified on Monday, 06 May 2024 18:03
Rate this item
(1 Vote)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
3
4
5
12
19
25
26
31

 OSMRTNIC1 13

Poišči