( ISSN 2738-5760 )

Cvetlične krogle in sladoled – pozdrav poletju v Slovenski Bistrici

Slovenska Bistrica, 18. junij 2024 - Občina Slovenska Bistrica in Komunala Slovenska Bistrica pripravljata posebno presenečenje za občane. V torek, 18. junija, bodo na Trgu svobode v sodelovanju z bistriškim podjetjem MK Illumination izobesili cvetlične krogle, ki bodo dodale poletni pridih mestnemu središču.

Podjetje MK Illumination, ki je svoj sedež v Slovensko Bistrico preselilo lani, želi z inovativnimi pristopi k dekoraciji prispevati k prijetnemu vzdušju vse leto, pravi svetovalka za projekte Teja Plohl. "Čeprav smo najbolj prepoznavni po kreiranju prazničnih konceptov, ponujamo tudi rešitve za ustvarjanje pozitivne atmosfere vse leto. Ponosni smo, da je ravno 'naša' Slovenska Bistrica prva v Sloveniji, ki z nami žari tudi poleti," je še dodala.

"Pozdrav poletju" bo dodatno popestrila Sladoledarna M, ki bo v četrtek, 20. junija, prvih 30 obiskovalcev nagradila s kepico sladoleda. Da bi si prislužili sladko nagrado, se bodo morali fotografirati s cvetličnimi kroglami ter svoje fotografije deliti na družbenih omrežjih s ključniki #ObčinaSlovenskaBistrica, #KomunalaSlovenskaBistrica, #MKIllumination, #Sladoledarna, #TicSlovenskaBistrica # in #Bistričan.si.

"Gre za odlično priložnost, da skupaj pozdravimo poletje in obenem polepšamo svoje mesto," je povedal Modest Motaln s Komunale Slovenska Bistrica. "Upam, da bodo cvetlične krogle popestrile poletje in videz našega mestnega središča."

Dogodek bo potekal ves dan, obiskovalci pa so vabljeni, da se udeležijo in uživajo v poletnem vzdušju, ki ga bodo pričarale cvetlične krogle in sladoledne dobrote. Krogle bodo izobešene na Trgu svobode do konca poletja.

Natalija Sinkovič

Last modified on Thursday, 27 June 2024 12:54
Rate this item
(2 votes)

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči