( ISSN 2738-5760 )

3. Bistriška kuhna ponujala številne dobrote svetovne kuhinje

Zadnjo junijsko nedeljo, 30. junija, so spet zadišale dobrote številnih ponudnikov na že 3. bistriški kuhni. Organizatorja, RIC Slovenska Bistrica in Zavod za izobraževanje, šport, kulturo in turizem Makole, sta s finančno pomočjo podjetij Impol, Komunala Slovenska Bistrica, Aluminium Kety Emmi, na prireditev pripeljala 23 različnih ponudnikov svetovne kulinarike.

Na tokratni prireditvi Se je predstavilo 23 različnih ponudnikov, med njimi so bili Leon Street food, Skunk Urban Kitchen, Gušt južna, Tradicionalna grška taverna, Hotel Leonardo, Ma-kole BBQ, Fafafel Okusi Orienta, Galanteria romantika, Cimetovo dekle, Cuker kuhna, Caffe HOF, bistriški vinarji in drugi.

Prireditev je bila tokrat še boljša od prejšnjih dveh in obiskovalci so lahko okušali specialitete svetovne kuhinje. »Letos smo odpravili nekaj pomanjkljivosti in tako naša Bistriška kuhna postaja vsako leto boljša in prijazna tako obiskovalcem kot ponudnikom,« je povedal Tomaž Pristovnik iz RIC-a. Že tretje leto so organizatorji ujeli tudi primerno vreme za tovrstni dogodek. »Ker je poletje je seveda vroče, zato smo poskrbeli, da je bilo čim več miz v senci, odprli smo tudi vrata v park, kjer je marsikdo poiskal hlad.« Ponudba je bila letos še pestrejša kot prejšnji leti, postavili so tudi stojnico TIC-a, na kateri je bilo mogoče kupiti lokalne spominke, slamnike za zaščito pred soncem ali odeje za posedanje v parku.

Natalija Sinkovič

  • June 30, 2024
Last modified on Monday, 08 July 2024 10:57
Rate this item
(0 votes)

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči