( ISSN 2738-5760 )
Foto: Arhiv KŠSB Foto: Arhiv KŠSB

Kaj se je dogajalo na KŠSB v juniju?

V začetku meseca smo si športni navdušenci skupaj ogledali finale lige prvakov na velikem platnu v dvorani MC Slovenska Bistrica. Seveda ob napeti igri in navijanju nismo pozabili na dobro družbo in prigrizke.

Dan po največjem športnem dogodku leta smo sodelovali na interaktivni delavnici LinkedIn, ki nam je odprla nova obzorja na področju veščin profesionalnega razvoja. Naučili smo se kako povečati svojo vidnost na tej poslovni platformi, kako razširiti svoje povezave in poiskati nove karierne priložnosti.

22. junija smo na KŠSB zavihali rokave in organizirali delovno akcijo. Pospravili smo teraso in jo pripravili za renoviranje in okraševanje.

Junij smo zaključili z že tradicionalnim turnirjem Beerponga. Hladno pivo, dobro vzdušje in prijateljska tekmovalnost so nas še bolj povezali. Ustvarili smo ogromno nepozabnih trenutkov in komaj čakamo, da jih drugo leto ustvarimo še več.

Poletni filmski večeri

Čeprav se je junij poslovil, pa poletne aktivnosti še zdaleč niso končane. Še vedno so za naše člane na voljo cenejše karte za Poletne filmske večere na gradu Slovenska Bistrica. Naslednji film z naslovom »Okus strasti« nas čaka že 5. julija.

Katarina Breznik

  • July 1, 2024
Last modified on Thursday, 04 July 2024 08:45
Rate this item
(1 Vote)

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči