( ISSN 2738-5760 )

Impolčani na teku Biznis run prepričljivo najboljši

V petek, 7. junija, se je v Mariboru odvijal Biznis run Maribor, eden izmed uveljavljenih Fatburn dogodkov, ki potekajo skozi celo leto v različnih krajih po Sloveniji. V začetku junija so dogodki potekali v Mariboru, in sicer v petek Biznis run, v soboto Nočni tek in v nedeljo Urbani gladiator. Biznis run dogodki so izvrstna priložnost za mreženje in promocijo zdravja na delovnem mestu. Tekmovalnost je na takšni prireditvi drugotnega pomena. Udeleženci smo kljub nekoliko razmočenem terenu vztrajno premagovali razdaljo in spodbujali drug drugega.

Tekaška ekipa DPZ Impol je na 10-kilometrski štafetni tek prijavila mešano ekipo, ki so jo sestavljali Marjan Tarkuš, Boris Kos, Marko Bevc, Klara Janžič in Metka Arzenšek.
Kljub dežju, ki je nekatere tekače ujel na progi, se je čutilo veliko pozitivne energije in ekipnega duha. Tekači DPZ Impol so si pritekli dva laskava naslova: prvo mesto v teku mešanih ekip in naziv absolutno najhitrejše ekipe. Nekaj kapelj dežja, ki nas spremlja že vso pomlad, tako ni pokvarilo dobrega vzdušja. Slogan »Važno je ZMAGATI!«, s katerim smo se nekajkrat pošalili pred začetkom dogodka, se je tako uresničil.

 

Še več novic iz METALURGA, lahko preberete na >>tej povezavi.

 

  • July 5, 2024
Last modified on Friday, 05 July 2024 16:22
Rate this item
(0 votes)

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči