( ISSN 2738-5760 )
foto: Hosekra foto: Hosekra

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Uspešno bistriško podjetje Hosekra je bilo ponovno izbrano za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Njihova zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

"Naše letošnje priprave za Pariz 2024 vključujejo napredne tehnološke rešitve in trajnostne materiale, ki bodo zagotovili, da bo Slovenska hiša ne le vizualno privlačna, temveč tudi okolju prijazna. Naša ekipa strokovnjakov že intenzivno dela na načrtih in konstrukciji, da bomo zagotovili optimalno izkušnjo za vse obiskovalce. Uporabili bomo modularne enote, ki omogočajo hitro postavitev in prilagodljivost prostora glede na potrebe dogodka. Vsak element Slovenske hiše bo zasnovan z mislijo na udobje in funkcionalnost, hkrati pa bo ponosno odražal slovensko kulturo in tradicijo," sporočajo iz podjetja Hosekra.

"Sodelovanje z Olimpijskim komitejem Slovenije je za nas izjemna čast in odgovornost, ki jo jemljemo zelo resno. Naša vizija je ustvariti prostor, kjer se bodo športniki, mediji in gostje počutili dobrodošle in navdihnjene. Z naprednimi tehnološkimi rešitvami, kot so pametni nadzorni sistemi za energijsko učinkovitost in uporaba obnovljivih virov energije, bo Slovenska hiša v Parizu 2024 vzor trajnostne gradnje na športnih dogodkih," še dodajajo.

Slovenska hiša za Olimpijske igre 2024 v Parizu bo večnamensko središče, ki bo združevalo šport, kulturo in gospodarstvo Slovenije. Hiša bo organizirala druženja s športniki, državniška srečanja, skupne projekte s hišami sosednjih držav, turistični kongres, znanstveni forum, trajnostne konference, kulturne delavnice in nastope. Oblikovana bo z mislijo na trajnost in bo služila kot stičišče za športne funkcionarje in goste, ki želijo izkusiti slovensko gostoljubje in kulturo.

(ns, hosekra.com)

 

 

 

  • July 5, 2024
Last modified on Monday, 15 July 2024 06:43
Rate this item
(0 votes)

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči