( ISSN 2738-5760 )
Cenik velja od 15. 6. 2020 Cenik velja od 15. 6. 2020

Cenik

Spletni portal www.bistrican.si je spletni informativni portal za področje občine Slovenska Bistrica. Njegov namen je obsežno in podrobno poročati o dogajanju v Slovenski Bistrici in okolici, bralcem pa ponuja široko paleto verodostojnih in kakovostnih informacij, ki so vedno hitro in ažurno objavljene. Pokrivamo področja aktualnih novic, obvestil, kronike, kulture, šolstva, športa, novic za mlade in starejše, turizma, podjetništva, predstavljamo znamenitosti v občini, tako da se na našem portalu najdejo novice za vsakogar, ki ga zanima dogajanje v občini Slovenski Bistrica.

Spletni portal je začel delovati med epidemijo koronavirusa, odzivi bralcev, katerih število vseskozi in vztrajno narašča, so pozitivni, saj v našem prostoru ni podobnega oz. tovrstnega spletnega portala, ki bi ponujal različne informacije zbrane na enem mestu.
Za obveščanje skrbimo tudi na družabnem omrežju Facebook, kjer imamo na strani Bistričan.si zveste sledilce, s katerimi aktivno komuniciramo, saj so le-ti več kot odličen vir hitrih informacij (foto in video vsebin), ki jih naši novinarji preverijo in na ta način ponudimo bralcem zanimive in atraktivne vsebine iz prve roke.

Splet v današnjem času prestavlja glavni vir pridobivanja informacij vse večjega števila uporabnikov interneta. Poleg vsebine se uporabnikom ponuja tudi oglasni prostor, ki spremlja bralca spletne strani praktično ves čas ogleda portala v zakupljenem časovnem obdobju. Poleg tega se lahko uporabniki s klikom na oglas preusmerijo na oglaševano ponudbo in pridobijo še več informacij o oglaševanem izdelku, storitvi, podjetju … Prednost našega novičarskega portala je, poleg dobre obiskanosti, tudi široko lokalno okolje, ki ponuja priložnost lokalnim in globalnim naročnikom.

Obiskanost spletne strani v letu 2020

Za oglaševanje na našem spletnem portalu ponujamo različne oblike in možnosti. Pokličite na 068 945 676 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Objava obvestila ali oglasa:

Komercialni 50 €, nekomercionalni 30 €.

Od 1. januarja 2021 Izdajamo tudi Tedenski Bistričan.si. Objava vašega logotipa ali aktualne ponudbe že od 30 €.

 

SPLOŠNI POGOJI OGLAŠEVANJA


1. Cene
Cene so končne in veljajo za objavo pravočasno oddanega oglasa, pripravljenega za objavo. Osnovna priprava, obdelava in popravljanje oglasov je zaračunana v ceno. Večji popravki in izdelava zahtevnejših oglasov, je po dogovoru glede na dejanske stroške.

1.a Cenik
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika.

2. Naročilo oglasnega prostora
Osnova za objavo oglasa je pogodba ali naročilo dostavljeno v pisni obliki po pošti ali e-pošti, katerega pošiljatelj je razpoznaven iz naslova oz. elektronskega naslova. Novi naročniki morajo ob naročilu navesti tudi vse elemente naročilnice, ki jih zahteva zakonodaja. Oglasni prostor je treba rezervirati po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Naročnik s pisno naročilnico, v obliki elektronskega sporočila, ali v obliki podpisane najemne pogodbe, naroči izvedbo oglasne akcije vsaj teden dni pred začetkom akcije, če ni dogovorjeno drugače (npr. last minute kampanje).

3. Reklamacije
Reklamacije sprejemamo le v pisni obliki po prvi objavi. Za napake, ki so posledica slabe predloge, ne odgovarjamo.

4. Vsebina oglasov
Sporočila oglasov morajo biti v skladu s kodeksom oglaševanja in veljavno zakonodajo. Za vsebino objave je odgovoren naročnik. Pridržujemo si pravico, da oglasov, ki niso v skladu z uredniško politiko, ne objavimo. Pridržujemo si pravico do slovničnih in strukturnih popravkov ter pravico, da naročilo tudi zavrnemo, če je v nasprotju s splošno veljavnimi in zakonskimi normami. Oglas mora upoštevati oglaševalski kodeks. Za dober priklic in odzivnost oglasa sta jasno in privlačno sporočilo ter dober dizajn. Statistično so najbolj učinkoviti statični oglasi, ki jasno prikazujejo osnovno sporočilo oglasa. Oglas ne sme zavajati uporabnika ali zmanjšati kakovosti uporabnikove izkušnje na bistrican.si.
Promocijsko sporočilo oziroma PR-članek: priporočljiva dolžina je do 2.500 znakov. Slika za naslovnico mora biti velika vsaj 1170 x 702 pik, ki je hkrati tudi prva slika v članku pri uvodu. Dodatne slike (do 5 fotografij lahko umestimo v galerijo. Možne so tudi povezave v besedah in besednih zvezah.

5. Način priprave oglasov
Sprejemamo oglase pripravljene v JPEG, GIF in PNG formatu, ki ne smejo presegati velikosti 100 KB. Enostaven oglas v formatu JPEG ali GIF vam izdelamo mi. Material in že pripravljene oglase sprejemamo samo v elektronski obliki vsaj 3 dni pred objavo oglasa oz. v dovolj hitrem času, da je omogočena priprava oglasa. Velikost in dimenzije oglasa ne smejo presegati dovoljenih vrednosti.

6. Druge oblike oglaševanja
Za oglaševanje v obliki, ki ni opredeljena s cenikom, se sklenejo individualni dogovori po posebej dogovorjeni ceni.

7. Izpolnitev obvez za ponudnika
Ponudnik se s sprejemom in potrditvijo naročila obvezuje, da bo naročene storitve izvedel v določenem roku.

8. Izpolnitev obvez za naročnika
Naročnik se z izpolnitvijo in oddajo naročilnice obvezuje, da bo naročene storitve poravnal v določenem roku. Račun izstavimo po zadnji objavi ali konec meseca oz. kot je določeno z zakupljenim paketom oglaševanja. Rok plačila je osem dni po izstavitvi računa, razen če je s pogodbo dogovorjeno drugače. Za zamujena plačila zaračunavamo zakonsko določene obresti.

9. Končne določbe
Splošni pogoji poslovanja obvezujejo obe pogodbeni stranki in začnejo delovati s trenutkom sklenitve konkretnega pogodbenega razmerja.
Vse morebitne nesporazume bosta stranki skušali reševati sporazumno. Če to ni mogoče, je za reševanje vseh sporov iz dejavnosti Bistričana.si pristojno sodišče v Slovenski Bistrici, razen če za posamezen spor ni zakonsko določena pristojnost drugega sodišča.

10. Ugodnosti za oglaševalce - količinski popusti
Zaporedne objave istega oglasa prinesejo popust
- Objava oglasa vsaj dva meseca: -10 %
- Objava oglasa vsaj pol leta: -15 %
- Objava oglasa eno leto ali več: -20 %
Popusti se ne seštevajo.
Večje popuste nudimo tudi pri kombiniranju načina oglaševanja (pasica + članek + FB objava).

 

 

Nazadnje urejano na 0, 14.05.2021 07:35

Vreme

Koledar

« Julij 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bottom add

Poišči