( ISSN 2738-5760 )

Cenik

Obiskanost spletne strani v letu 2020

Obiskanost spletnega portala od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021

Za oglaševanje na našem spletnem portalu ponujamo različne oblike in možnosti. Pokličite na 068 945 676 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

CENIK

Red Asian Restaurant Price List

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPLOŠNI POGOJI OGLAŠEVANJA


1. Cene
Cene so končne in veljajo za objavo pravočasno oddanega oglasa, pripravljenega za objavo. Osnovna priprava, obdelava in popravljanje oglasov je zaračunana v ceno. Večji popravki in izdelava zahtevnejših oglasov, je po dogovoru glede na dejanske stroške.

1.a Cenik
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika.

2. Naročilo oglasnega prostora
Osnova za objavo oglasa je pogodba ali naročilo dostavljeno v pisni obliki po pošti ali e-pošti, katerega pošiljatelj je razpoznaven iz naslova oz. elektronskega naslova. Novi naročniki morajo ob naročilu navesti tudi vse elemente naročilnice, ki jih zahteva zakonodaja. Oglasni prostor je treba rezervirati po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Naročnik s pisno naročilnico, v obliki elektronskega sporočila, ali v obliki podpisane najemne pogodbe, naroči izvedbo oglasne akcije vsaj teden dni pred začetkom akcije, če ni dogovorjeno drugače (npr. last minute kampanje).

3. Reklamacije
Reklamacije sprejemamo le v pisni obliki po prvi objavi. Za napake, ki so posledica slabe predloge, ne odgovarjamo.

4. Vsebina oglasov
Sporočila oglasov morajo biti v skladu s kodeksom oglaševanja in veljavno zakonodajo. Za vsebino objave je odgovoren naročnik. Pridržujemo si pravico, da oglasov, ki niso v skladu z uredniško politiko, ne objavimo. Pridržujemo si pravico do slovničnih in strukturnih popravkov ter pravico, da naročilo tudi zavrnemo, če je v nasprotju s splošno veljavnimi in zakonskimi normami. Oglas mora upoštevati oglaševalski kodeks. Za dober priklic in odzivnost oglasa sta jasno in privlačno sporočilo ter dober dizajn. Statistično so najbolj učinkoviti statični oglasi, ki jasno prikazujejo osnovno sporočilo oglasa. Oglas ne sme zavajati uporabnika ali zmanjšati kakovosti uporabnikove izkušnje na bistrican.si.
Promocijsko sporočilo oziroma PR-članek: priporočljiva dolžina je do 2.500 znakov. Slika za naslovnico mora biti velika vsaj 1170 x 702 pik, ki je hkrati tudi prva slika v članku pri uvodu. Dodatne slike (do 5 fotografij lahko umestimo v galerijo. Možne so tudi povezave v besedah in besednih zvezah.

5. Način priprave oglasov
Sprejemamo oglase pripravljene v JPEG, GIF in PNG formatu, ki ne smejo presegati velikosti 100 KB. Enostaven oglas v formatu JPEG ali GIF vam izdelamo mi. Material in že pripravljene oglase sprejemamo samo v elektronski obliki vsaj 3 dni pred objavo oglasa oz. v dovolj hitrem času, da je omogočena priprava oglasa. Velikost in dimenzije oglasa ne smejo presegati dovoljenih vrednosti.

6. Druge oblike oglaševanja
Za oglaševanje v obliki, ki ni opredeljena s cenikom, se sklenejo individualni dogovori po posebej dogovorjeni ceni.

7. Izpolnitev obvez za ponudnika
Ponudnik se s sprejemom in potrditvijo naročila obvezuje, da bo naročene storitve izvedel v določenem roku.

8. Izpolnitev obvez za naročnika
Naročnik se z izpolnitvijo in oddajo naročilnice obvezuje, da bo naročene storitve poravnal v določenem roku. Račun izstavimo po zadnji objavi ali konec meseca oz. kot je določeno z zakupljenim paketom oglaševanja. Rok plačila je osem dni po izstavitvi računa, razen če je s pogodbo dogovorjeno drugače. Za zamujena plačila zaračunavamo zakonsko določene obresti.

9. Končne določbe
Splošni pogoji poslovanja obvezujejo obe pogodbeni stranki in začnejo delovati s trenutkom sklenitve konkretnega pogodbenega razmerja.
Vse morebitne nesporazume bosta stranki skušali reševati sporazumno. Če to ni mogoče, je za reševanje vseh sporov iz dejavnosti Bistričana.si pristojno sodišče v Slovenski Bistrici, razen če za posamezen spor ni zakonsko določena pristojnost drugega sodišča.

10. Ugodnosti za oglaševalce - količinski popusti
Zaporedne objave istega oglasa prinesejo popust
- Objava oglasa vsaj dva meseca: -10 %
- Objava oglasa vsaj pol leta: -15 %
- Objava oglasa eno leto ali več: -20 %
Popusti se ne seštevajo.
Večje popuste nudimo tudi pri kombiniranju načina oglaševanja (pasica + članek + FB objava).

 

 

Nazadnje urejano na 0, 13.03.2022 12:50

Vreme

Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči