( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

Prispevki filtrirani po datumu: ponedeljek, 30 november 2020

Danes ob 15.00 se bo sestal slovenskobistriški občinski svet, 10. redna seja bo potekala na daljavo, z uporabo videokonferenčnega orodja Zoom. 

Objavljeno v Aktualno
1, 30.11.2020 14:04

Motena dobava pitne vode

Komunala Slovenska Bistrica obvešča, da bo zaradi izvajanja investicijskih del na vodovodnem cevovodu, prekinitev dobave pitne vode v PONEDELJEK, 30. novembra 2020, od 10.00 do predvidoma 15.00 ure za odjemalce Vodovnikove ulice, ulice V Zafošt, Aljaževe ulice, dela Ljubljanske ceste v Slovenski Bistrici ter manjši del naselij Cigonca in Spodnja Ložnica.

Priporočamo, da pred prvo uporabo pitne vode opravite izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustite vodo teči tako dolgo, da se pitna voda ponovno zbistri.V primeru pojava motnosti pitne vode je potrebno prekuhavanje.

Navodila NIJZ za prekuhavanje vode
Komunala Slovenska Bistrica se zahvaljuje za razumevanje.

 
Objavljeno v Obvestila
Klub študentov Slovenska Bistrica sporoča, da soletošnjo akcijo Božiček za en dan podaljšali do srede, 2. 12. 2020. 
 
"Bliža se torej zadnja priložnost, da prevzamete vlogo Božička in enemu ali več otrokom/starostnikom polepšate božič. Darila lahko prinesete še danes, 30.11. in v sredo, 2.12. med 18. in 20. uro na naslov: Trg svobode 5, Slovenska Bistrica," so zapisali na spletni strani.
Klub študentov pa v sodelovanju z Društvom za zaščito malih živali še vedno zbira hrano in druge potrebščine za male živali. 
Mnogo malih živali bi si želelo svojo igračko ali posteljico, nekatere pa nimajo niti toplega doma. V mesecu novembru se bomo trudili zbrati čim več pomoči za živali!

Če želite pomagati, lahko prinesete hrano, igrače, odeje in posteljice za male živali. Veseli bodo kakršnekoli pomoči! 

Pomoč se zbira v času uradnih ur. Za več informacij lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
 
Objavljeno v Aktualno
Bottom add

Poišči