( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

Prispevki filtrirani po datumu: četrtek, 05 november 2020

Komunala Slovenska Bistrica obvešča, da bo 23. in 24. 11. 2020 ter morda 25. 11. 2020 (v primeru slabega vremena), zaradi nujnih vzdrževalnih del (preplastitev obstoječega asfaltnega vozišča), popolna zapora ceste v ulici Pohorskega odreda v Slovenski Bistrici.
Komunala Slovenska Bistrica se zahvaljuje za razumevanje.

 
Objavljeno v Obvestila

Iz bistriške enote Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane, kjer so včeraj testirali vse stanovalce iz bele cone in tam zaposlene, danes poročajo o potrjenih 4 novih okužbah pri stanovalcih, med zaposlenimi pa ni nobenega na novo okuženega. Ker imajo v domu zdaj že 15 okuženih, so morali povečati rdečo cono v  pritličju in jo ustrezno urediti, bela cona pa je od zdaj siva.

Objavljeno v Aktualno
Komunala Slovenska Bistrica je uvedla aplikacijo za sporočanje okvar na javni razsvetljavi. Ta je del celovitega sistema E2 MANAGER, ki jo uporabljajo občine in vzdrževalci za učinkovitejšo upravljanje in vzdrževanje javne razsvetljave, saj pomaga podjetjem in organizacijam vzpostaviti energetsko upravljanje ter zniževati rabo energije in z njo povezane stroške. Platformo uporablja že več kot 80 slovenskih občin.
 
Objavljeno v Okolje
Bottom add

Poišči