( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

Prispevki filtrirani po datumu: nedelja, 08 november 2020

Parkirišče na začetku Čopove, nasproti Pošte, je bilo popolnoma dotrajano, zato se je Občina Slovenska Bistrica odločila, da ga celovito obnovi, pojasnjuje direktor občinske uprave Slovenska Bistrica Branko Žnidar: "Parkirišče je bilo polno razpok in sploh dotrajano, tako da smo se odločili, da dostrajan asfalt odstranimo, v celoti obnovimo meteorno odvodnjavanje, zamenjamo ustroj, ga na novo  preplastimo in na novo označimo parkirna mesta."

Investicija je vredna okoli 51 tisoč evrov z davkom, izvajalec dela pa je KRT gradbeništvo iz Slovenske Bistrice. Rok za dokončanje del pa je v prihodnjih dneh.

Objavljeno v Aktualno

Prejšnji teden so v Knjižnici Jospia Vošnjaka v Slovenski Bistrici opravljali investicijsko-vzdrževalna dela, in sicer so zamenjali okna. Dela so zdaj končana, tako da iz knjižnice sporočajo, da bo s ponedeljkom, 9. 11. 2020, osrednja knjižnica v Slovenski Bistrici ponovno odpira svoja vrata. Krajevne knjižnice Poljčane, Oplotnica, Pragersko, Makole, Kebelj in Tinje pa do nadaljnjega žal ostajajo zaprte.


Omogočeno bo:
BREZKONTAKTNO IZPOSOJO GRADIVA: preko Cobiss+/Moje knjižnice, elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefona lahko v osrednji knjižnici vnaprej naročite gradivo, ki vam ga bodo pripravili in ga boste ob urah, določenih za prevzem, prevzeli pri centralnem pultu v pritličju osrednje knjižnice v Slovenski Bistrici.

Naročila po telefonu sprejemajo vsak dan med 9. in 11. uro na številki

  • 02 805 51 08 (oddelek za odrasle) ter
  • 02 805 51 06 (Pionirska knjižnica – oddelek za otroke in mladino).


Ure, določene za prevzem gradiva:

ponedeljek in sreda: od 13.00–17.00 ter

torek, četrtek in petek: 12.00–15.00.

 

 
IZPOSOJA GRADIVA PO POŠTI

Naročila sprejemajo le v osrednji knjižnici Slovenska Bistrica po elektronski pošti ali po telefonu vsak dan med 9. in 11. uro na številki

  • 02 805 51 08 (oddelek za odrasle) ter
  • 02 805 51 06 (Pionirska knjižnica – oddelek za otroke in mladino).

Stroški pošiljanja do 2 kg znašajo 2,50 €, nad 2 kg do 5 kg pa 3 €. Težjih paketov ne bodo pošiljali. Strošek poštnine pa bodo članom zabeležili na člansko kartoteko in ga bodo poravnali ob vračilu knjig.

Rezervirano gradivo, za katerega ste že prejeli obvestilo, da vas čaka v knjižnici, lahko prevzamete  v urah, določenih za prevzem gradiva.

Vračilo gradiva v tem času ne bo mogoče, onemogočeno bo tudi  vračilo gradiva skozi knjigomat. Opominov do nadaljnjega ne bomo pošiljali niti NE bo tekla dnevna zamudnina.

"Ostanite zdravi in v družbi dobrega branja," vam želijo knjižničarke.

Objavljeno v Aktualno
Bottom add

Poišči