( ISSN 2738-5760 )

Prispevki filtrirani po datumu: ponedeljek, 01 februar 2021

Odbor za priznanja Štefana Romiha pri Zvezi kulturnih društev občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica je izbral nagrajence za leto 2020.

Objavljeno v Kultura

Novembra lani je Občina Slovenska Bistrica za gradnjo kanalizacije na Zgornji Polskavi izbrala Cestno podjetje Ptuj z dvema podizvajalcema. Na to odločitev se je pritožila družba Pondus, ki so jo po njenem mnenju krivično izločili pri ocenjevanju najboljšega ponudnika.

Objavljeno v Aktualno
0, 01.02.2021 09:01

Motena dobava pitne vode

Komunala Slovenska Bistrica obvešča, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del, motena oskrba s pitno vodo z občasnimi prekinitvami v PONEDELJEK, 1. februarja 2021 od 9.00 do predvidoma 12.00 ure za odjemalce naselja Spodnja Ložnica.
Priporočamo, da pred prvo uporabo pitne vode opravite izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustite vodo teči tako dolgo, da se pitna voda ponovno zbistri. V primeru pojava motnosti pitne vode je potrebno prekuhavanje.

Navodila NIJZ za prekuhavanje vode
Komunala Slovenska Bistrica se zahvaljuje za razumevanje.

 
Objavljeno v Obvestila

Društvo bolnikov s fibromialgijo v Slovenski Bistrici ustanavlja novo skupino. Vse, ki se borijo z vsakodnevnimi tegobami te bolezni, vabijo na ustanovni sestanek, ki ga organizira mariborska skupina. Potekal bo preko Zooma v sredo ob 17. uri. Tisti, ki se želijo skupini pridružiti oziroma sodelovati na sestanku, naj pišejo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da jim prepošljemo vabilo na srečanje s povezavo do Zoom-sestanka in geslo.

Objavljeno v Zdravstvo
Od danes morajo biti vozila za vožnjo po slovenskih avtocestah in hitrih cestah opremljena z vinjetami z letnico 2021. Te so modrozelene barve. Na prodaj je devet različnih vrst vinjet, cene pa ostajajo nespremenjene.
Objavljeno v Aktualno

Vreme

komunala

komunala

Bottom add

Poišči