( ISSN 2738-5760 )

Prispevki filtrirani po datumu: torek, 23 februar 2021

Pisali smo že o neverjetnem podvigu mladega, komaj 28-letnega Pragerčana Jana Belcla, ki je s svojim filmskim prvencem »Vsi moji prijatelji so mrtvi« uspel prepričati Netflix, da je odkupil njegov film. Premierno so ga predvajali 3. februarja v 190 državah sveta. Mladi filmski entuziast Jan Belcl je sam napisal bizarno groteskno zgodbo, film zrežiral in ga tudi zmontiral.

Objavljeno v Kultura

Za spletni medij www.bistrican.si iščemo zanesljive tržnike oglasnega prostora.

Gre za sodelovanje preko s. p., d. o. o., študentske napotnice ali podjemne pogodbe.

Potrebujemo zanesljive, marljive, vztrajne ter samoiniciativne ljudi, ki bodo za naš medij uspešno prodajali oglasni prostor.

Delate lahko od doma, delovni čas pa si izberete sami.

Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite 068 945 676.

Objavljeno v Oglasi

Občina Slovenska Bistrica bo septembra letos pri Zdravstvenem domu začela graditi Zeleno parkirišče, ki bo postavljeno na prostoru, kjer so zdaj vrtovi. 

Objavljeno v Obvestila
0, 23.02.2021 10:50

Motena dobava pitne vode

Komunala Slovenska Bistrica obvešča, da bo zaradi prevezave novega vodovodnega cevovoda, prekinitev dobave pitne vode v TOREK, 23. februarja 2021 od 12.00 do predvidoma 13.00 ure za odjemalce naselja Pokoše.
Priporočamo, da pred prvo uporabo pitne vode opravite izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustite vodo teči tako dolgo, da se pitna voda ponovno zbistri. V primeru pojava motnosti pitne vode je potrebno prekuhavanje.

Navodila NIJZ za prekuhavanje vode
Komunala Slovenska Bistrica se zahvaljuje za razumevanje.

 
Objavljeno v Obvestila

Na policijski postaji Slovenska Bistrica so nam potrdili, da so bili danes okoli 6. ure zjutraj obveščeni o najdeni mrtvi ženski. Našli so jo na njenem domu, doma pa naj bi bila v Zlogoni Gori v občini Oplotnica. Prvi podatki nakazujejo, da naj bi ženska umrla nasilne smrti. Nekateri viri pa pravijo, da je do tragičnega dogodka prišlo po družinskem prepiru. Po neuradnih informacijah Večera naj bi bila 76-letna ženska zabodena, umoril pa naj bi jo njen 77-letni mož. Policisti slednjemu formalno prostosti še niso odvzeli, saj naj bi ta s kraja zločina pobegnil z avtomobilom, a je slab kilometer od doma trčil v drevo in se težje ponesrečil, zdravijo ga v UKC Maribor. Preiskava po poročanju časnika poteka v smeri umora na zahrbten način, saj naj bi osumljenec soprogo zabodel v hrbet in ji tako preprečil, da bi se lahko branila pred napadom, poroča časnik Večer.

Na prizorišču so policisti in kriminalisti, ki pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika in državnega tožilca opravljajo ogled.

Več informacij za zdaj policija zaradi interesa raziskave ne more razkriti.

Več sledi ...

 

Objavljeno v Črna kronika

Uprava za zaščito in reševanje poroča, je ob 6.09 je na avtocesti med izvozoma Slovenska Bistrica jug in Slovenska Bistrica sever gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj požara, vozilo pogasili, odklopili akumulator in vozilo pregledali s termovizijsko kamero.

Objavljeno v Črna kronika

Vreme

komunala

komunala

Bottom add

Poišči