( ISSN 2738-5760 )

Prispevki filtrirani po datumu: sreda, 12 maj 2021

Če želite v soboto pod strokovnim vodstvom dr. Simone Kostanjšek Brglez spoznati Slovensko Bistrico in se sprehoditi po Jernejevi poti, se morate predhodno prijaviti v Turistični agenciji Sajko.

Objavljeno v Rekreacija

Delavci Komunale Slovenska Bistrica so skupaj z Medobčinsko gospodarsko službo danes zgroženi našli kupe vreč odpadkov na slovenskobistriškem pokopališču, ki seveda tja ne spadajo.  

Objavljeno v Črna kronika

S-Factor je festival kratkih videov, v katerih nastopajo in pri izdelavi katerih sodelujejo osebe s posebnimi potrebami. Je projekt, ki promovira inkluzijo mladih oseb s posebnimi potrebami skozi uprizoritvene umetnosti in izdelovanje filmov. Glavni poudarek projekta je na videu kot orodju inkluzije – s predstavitvijo izdelanih videov v javnosti širimo zavedanje o zmožnosti in ustvarjalnosti oseb s posebnimi potrebami. Na letošnjem, že 4. festivalu, katerega zaključek bo 27. maja, s svojim videom sodelujejo tudi učenci Osnovne šole Minke Namestnik - Sonje.

Objavljeno v Šolstvo

Poiskali smo pojasnilo, kako do potrdila o cepljenju oziroma do potrdila o prebolelosti covida-19.

Objavljeno v Zdravstvo

Konec aprila je Svet Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica objavil razpis za direktorja. Na zasedanju prejšnji četrtek je obravnaval edino prispelo prijavo dosedanjega vršilca dolžnosti direktorja Tomaža Repnika. Ta je izpolnjeval vse pogoje iz razpisa, zato ga je svet zavoda predlagal za direktorja za prihodnja 4 leta. Potrditi ga mora le še občinski svet občine Slovenska Bistrica, ki bo zasedal 27. maja.

Objavljeno v Gospodarstvo

Konec aprila je Svet Javnega zavoda za šport Slovenska Bistrica objavil razpis za direktorja, nanj se je edini prijavil dosedanji vršilec dolžnosti direktorja Boštjan Fridrih. Svet zavoda je zasedal včeraj in Fridriha, ki je izpolnjeval vse pogoje iz razpisa, imenoval za direktorja za prihodnja 4 leta. Potrditi ga mora le še občinski svet, ki bo zasedal 27. maja.

Objavljeno v Šport
Bottom add

Poišči