( ISSN 2738-5760 )

Prispevki filtrirani po datumu: sobota, 15 maj 2021

Ob 15.29 so v Zgornji Bistrici, občina Slovenska Bistrica, gasilci iz PGD Zg. Bistrica nudili pomoč policiji. S tehničnim posegom so iz potoka izvlekli zapuščeno vozilo. Vozilo ni bilo poškodovano, zato tudi ni prišlo do onesnaženja okolja, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Objavljeno v Črna kronika
V 13. krogu 3. SNL vzhod v ligi za prvaka nogometaši Kety Emmija gostujejo v Dravogradu pri ekipi Koroške. 
Po odlični igri v prvem polčasu bistriški nogometaši zasluženo vodijo s 3:1. Dvakrat je bil uspešen Jaša Martinčič, enkrat pa je mrežo nasprotnika zadel Žan Kovačič. Nogometaši Kety Emmija so v 13. krogu 3. SNL vzhod lige za prvaka gostovali na Koroškem in ugnali domači Dravograd s kar 7:1. V odlični predstavi sta prednjačila Jaša Martinčič, ki je zadel kar trikrat ter Žan Kovačič, ki je mrežo nasprotnika zatresel dvakrat. Ob njima sta se med strelce vpisala se Aljaž Polegek in Alen Korošec.
Več v nedeljskem prispevku.
 
 
Tekmo spremlja Damijan Drame.
Objavljeno v Šport

V petek, 14. maja, ob okoli 19.30 je 25-letni voznik osebnega vozila v Poljčanah pri zavijanju levo v križišču trčil v 34-letnega voznika motorega kolesa. Motorist je po trčenju padel na vozišče in na kraju nesreče umrl, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Objavljeno v Črna kronika
Bottom add

Poišči