( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

Prispevki filtrirani po datumu: ponedeljek, 12 julij 2021

Danes, 12. 7. 2021, so gimnazijski maturantje Srednje šole Slovenska Bistrica na grajskem dvorišču na zaključni prireditvi prejeli spričevala splošne mature in priznanja šole za različne dosežke. Slavnostnega dogodka se je udeležil tudi župan Občine Slovenska Bistrica, dr. Ivan Žagar, ki je maturantom podelil tudi županove petice. Slavje je bilo še toliko bolj veselo, saj so vsi maturantje uspešno opravili maturo, Naja Medved pa je postala zlata maturantka.

Objavljeno v Šolstvo
Samostojna slikarska razstava Sonje Zorko Svetovi moje duše
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica, od 5. 7. do 15. 8. 2021

Slikarka Sonja Zorko živi in ustvarja na Vrholah pri Slovenskih Konjicah. Na področju slikarstva je samouk, uči se skozi proces ustvarjanja.

Objavljeno v Kultura
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica, od 5. 7. 2021 do 16. 8. 2021
Zbirateljica, mag. Ana Podhostnik, je upokojena predavateljica zdravstvene nege na Fakulteti za zdravstveno nego Novo mesto ter dolgoletna delavka na raznih področjih v zdravstvu, kot višja medicinska sestra – babica.
Objavljeno v Kultura
0, 12.07.2021 08:05

Motena dobava pitne vode

Komunala Slovenska Bistrica obvešča, da bo zaradi rekonstrukcije črpališča Laporje, motena oskrba s pitno vodo z občasnimi prekinitvami v TOREK, 13. julija 2021, od 8. do predvidoma 14. ure za odjemalce naselja Laporje. 

Objavljeno v Obvestila

Danes se na Mestnem kopališču v Slovenski Bistrici začenja program Aktivne počitnice, ki zajema aktivno preživljanje prostega časa na bistriškem kopališču s plavalnim tečajem.

Objavljeno v Šport
Bottom add

Poišči