( ISSN 2738-5760 )

Kultura

Prispevki filtrirani po datumu: sreda, 15 september 2021

Potem ko so slovenski odbojkarji prvo tekmo proti Češki gladko izgubili, so v današnji, ki je odločala o polfinalistu, pokazali, kako kakovostna ekipa so. Gostitelje so premagali s 3:0.

Objavljeno v Šport

Začenja se jubilejni 20. Evropski teden mobilnosti, ki letos poteka pod sloganom Živi zdravo. Potuj trajnostno. Evropski teden mobilnosti Evropejce vsako leto poziva k spodbujanju aktivnih oblik mobilnosti, kot sta hoja in kolesarjenje. Letos bo s številnimi aktivnostmi v projektu sodelovalo rekordnih 84 slovenskih občin, med njimi tudi Slovenska Bistrica, kjer bodo med 16. in 22. septembrom potekale številne aktivnosti.

Objavljeno v Okolje

Komunala Slovenska Bistrica je morala danes zaradi nujnih del in zaradi varnosti začasno zapreti del Partizanske ceste, med Sparom in Impolom. Primož Babšek z bistriške Komunale nam je pojasnil, da je delo nujno zaradi počene vodovodne cevi. Promet usmerjajo njihovi delavci, dela pa naj bi bila končana do predvidoma 15. ure.

Objavljeno v Obvestila

 Zdravstveni dom Slovenska Bistrica obvešča o novih pravilih za vstop v prostore zdravstvenega doma, ki veljajo od danes, in tudi o novostih pri cepljenju. 

Objavljeno v Zdravstvo
0, 15.09.2021 07:12

Vlom v poslovne prostore

Neznani  storilec  je  sinoči,  okoli  21.20,  skozi okno vlomil v poslovne prostora  prodajalne  v  Slovenski  Bistrici in iz pisarne odtujil priročno blagajno z gotovino.

Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov, so sporočili policisti.

Objavljeno v Črna kronika
Bottom add

Poišči