( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

Prispevki filtrirani po datumu: petek, 17 september 2021

V času poletnih počitnic se je naša knjižnica prvič pridružila bralno spodbujevalnemu projektu Poletavci. Nosilka projekta je Mestna knjižnica Ljubljana in naša knjižnica je bila ena od mnogih v Sloveniji, ki je svojim mladim članom omogočila sodelovanje v omenjenem projektu. Koordinatorka projekta v naši knjižnici je bila bibliotekarka Darja Kolar. Projekt je leta 2014 prejel priznanje Slovenske sekcije IBBY.

Objavljeno v Kultura
 
Vzporedno z izvedbo fekalne kanalizacije in ostale infrastrukture na območju naselja Zg. Polskava bo KS Zgornja Polskava izvedla tudi rekonstrukcijo vodovodnega cevovoda v Javerniški ulici, ki zdaj poteka po zasebnih zemljiščih.
 
Objavljeno v Obvestila

V sredo 15. septembra je Ljudska univerza Slovenska Bistrica v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja pripravila že 25. PARADO UČENJA.

Objavljeno v TVU

Zaradi izjemnega zanimanja so v Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica uvedli dodatni termin za cepljenje.

Objavljeno v Zdravstvo

Občina Slovenska Bistrica je danes objavila javno naročilo za ureditev območja Slovenske ulice  v skupni dolžini okoli 550 metrov. Predmet javnega naročila obsega rekonstrukcijo obstoječega cestišča z izgradnjo komunalne infrastrukture, in sicer novogradnjo kanalizacije in vodovoda v Slovenski ulici in priključnih ulicah – Zelena, Jurčičeva, Miklošičeva in Tavčarjeva ulica v Slovenski Bistrici.

Objavljeno v Aktualno

Sinoči, ob 21.47 so imeli policisti PP Slovenska Bistrica v postopku 41-letnega moškega, ki je izven naselja Spodnja Brežnica, kjer je hitrost s prometnim znakom omejena na 70 km/h, z osebnim avtomobilom vozil s hitrostjo 137 km/h, kar je bilo ugotovljeno z ročnim laserskim merilnikom hitrosti.

Objavljeno v Črna kronika
Stran 1 od 2
Bottom add

Poišči