( ISSN 2738-5760 )

Prispevki filtrirani po datumu: petek, 03 september 2021

V četrtek so krajani obvestili KS Pohorskega odreda oz. predsednika Ludvika Repoluska, da je v križišču Kajuhove in Finžgarjeve uničeno prometno ogledalo. Zaradi takojšnjega ukrepanja, danes tam že stoji novo.

Objavljeno v Aktualno

Na tednih vseživljenjskega učenja 2021 aktivno sodeluje tudi Ljudska univerza Slovenska Bistrica. Za zainteresirane posameznike bodo 6. septembra pripravili Računalniško digitalno opismenjevanje.

Objavljeno v TVU
0, 03.09.2021 14:04

Dobrodošli, novinci

Na tednih vseživljenjskega učenja 2021 aktivno sodeluje tudi Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica. Za zainteresirane posameznike bodo med 6. in 10. septembrom pripravili dogajanja za nove učence Dobrodošli, novinci.

Objavljeno v TVU

Na tednih vseživljenjskega učenja 2021 aktivno sodeluje tudi Ljudska univerza Slovenska Bistrica. Za zainteresirane posameznike bodo med 6. septembrom in 10. oktobrom pripravili številne dogodke, med njimi tudi Spoznaj spretnosti – zaglej nove priložnosti!

Objavljeno v TVU
Na tednih vseživljenjskega učenja 2021 aktivno sodeluje tudi Knjižnica Josipa Vošnjaka iz Slovenske Bistrice. Za zainteresirane posameznike bodo med 6. septembrom in 10. oktobrom pripravili Razstavo likovnih del članov Likovnega društva Majolika.
 
 
Objavljeno v TVU
Na tednih vseživljenjskega učenja 2021 aktivno sodeluje tudi Knjižnica Josipa Vošnjaka iz Slovenske Bistrice. Za zainteresirane posameznike bodo med 6. septembrom in 10. oktobrom pripravili Razstavo likovnih del članov Likovnega društva Paleta in fotografij gostujočih avtorjev.
 
Objavljeno v TVU
Stran 1 od 2
Bottom add

Poišči