( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

Prispevki filtrirani po datumu: nedelja, 05 september 2021

Gostovanje fotografske razstave, pripravljene v LIFE integriranem projektu za okrepljeno upravljanje Nature 2000 v Sloveniji (LIFE-IP NATURA.SI) v sodelovanju z ustvarjalci dokumentarnega filma Divja Slovenija, ki bo v kinematografih premierno predstavljen septembra letos.
 
Objavljeno v TVU
0, 05.09.2021 07:22

Prireditve ob tednu otroka

Prireditve so namenjene vrtčevskim in osnovnošolskim otrokom, da se s svojimi pevskimi, plesnimi in drugimi kulturnimi točkami, predstavijo svojim vrstnikom in ostalim udeležencem prireditev.

Objavljeno v TVU
0, 05.09.2021 07:19

Ustvarjalna komunikacija

Srečanje udeležencev programa teorije izbire, ki jih izvaja Adela Kelhar, nagrajenka Andragoškega centra Slovenije za posebne dosežke pri učenju in nekdanja ambasadorka učenja pri Ljudski univerzi Slovenska Bistrica. Teorija izbire je psihologija notranjega nadzora; razlaga kako sprejemamo svoje izbire in katere so te, ki določajo našo življenjsko pot.

Objavljeno v TVU

Razmere na trgu dela so se v zadnjem času spremenile. Konkurenca na trgu delovne sile spodbuja iskalce zaposlitve k iskanju učinkovitih načinov iskanja zaposlitve, med katere sodi tudi priprava kreativnega (drugačnega, privlačnega na oko) življenjepisa in poslovne vizitke.

Objavljeno v TVU
0, 05.09.2021 07:15

Izboljšajmo odnose

Na delavnici bomo spoznavali različne profile osebnosti. Sem sodi tudi reševanje vprašalnika za določanje profilov osebnosti, ki nam pomaga bolje spoznati samega sebe. Različni profili uporabljajo različne načine komunikacije – prepoznajmo jih.

Objavljeno v TVU

Ljudska univerza Slovenska Bistrica bo v sklopu prireditev TVU izvedla tudi anketiranje udeležencev, ki vstopijo v njihovo hišo. Anketiranje bo trajalo ves september in še malo oktobra in hkrati sovpada tudi s Tedni vseživljenjskega učenja.

Objavljeno v TVU
Stran 1 od 3
Bottom add

Poišči