( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

Prispevki filtrirani po datumu: ponedeljek, 06 september 2021

Včeraj, 5.9.2021, se je v Mariboru odvijal Mednarodni atletski miting Štajerska Maribor, ki je letošnji  predzadnji miting Mednarodne atletske lige Telekom Slovenije. V Brnu na Češkem pa so potekale vropske atletske otroške igre 2021.
Objavljeno v Šport

V soboto se je odvijala tradicionalna prireditev Goni Pony iz Kranjske Gore na Vršič. Na že 7. športno zabavni prireditvi se je pomerilo 955 voznikov malih 20-palčnih koles. Med udeleženci je bil tudi bistriški atlet Klemen Španring, ki je osvojil odlično 2. mesto. 

Objavljeno v Šport

Bistriški nogometaši so na včerajšnjem gostovanju v Podvincih zabeležili še četrto zaporedno zmago v letošnjem prvenstvu. Junak srečanja je bil znova Murat Bajraj, ki je izkoristil nespretno izbijanje domače obrambe ter poskrbel za nadaljevanje točkovne bere.

Objavljeno v Šport
OBVESTILO ZA OBISKOVALCE IN IZVAJALCE STORITEV V DOMU DR. JOŽETA POTRČA POLJČANE
Na podlagi določil Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur. list RS, štev. 142/2021, z dne 4. 9. 2021, OBVEŠČAMO
Objavljeno v Obvestila

Ročne spretnosti v zadnjih časih spet doživljajo pravi razcvet. Marsikdo bi se rad naučil kvačkati ali plesti, česar so nas nekdaj učile naše babice. Na razstavi si boste lahko ogledali nekaj kvačkanih in pletenih izdelkov, če boste želeli, pa boste lahko tudi sami kaj izdelali, se posvetovali o izdelavi in se vključili v nastajajoče rokodelsko društvo, ki bo ročne spretnosti ponovno obujalo. Na prireditvi bodo svoje izdelke, ki nosijo certifikat Naše najboljše predstavile Darja Hudin, Vesna Plavec in Natalija Sinkovič.

Objavljeno v TVU

Strokovni dogodek parade učenja z ambasadorjem učenja Vikijem Markljem. Tema predavanja bodo kolesarski in peš mostovi, ki jih svetovno znani graditelj mostov zadnje čase vse več postavljal. 

Objavljeno v TVU
Stran 1 od 3
Bottom add

Poišči