( ISSN 2738-5760 )

Prispevki filtrirani po datumu: četrtek, 09 september 2021

Policisti PP Slovenska Bistrica so bili včeraj popoldne obveščeni o družinskem sporu v okolici Slovenske Bistrice. Moški je ob prihodu policistov nadaljeval s kršitvijo in z njo ni prenehal navkljub opozorilom policistov. Odrejeno mu je bilo pridržanje.

Objavljeno v Črna kronika

Obdobje, v katerem smo se znašli, nas lahko navdaja z občutkom, da se je naše življenje ustavilo ali pa da dirja v neznano kot podivjan konj. Izgubili smo del kontrole nad svojim življenjem. Toliko bolj pomembno je, da znamo ozavestiti, kaj je resnično pomembno in nad čim še zmeraj imamo vpliv. Poskušajmo priklicati občutke zadovoljstva in ustvariti stabilnost na tistih področjih svojega življenja, kjer je to možno. V Centru za krepitev zdravja Slovenska Bistrica smo vam lahko pri tem iskanju v pomoč, in sicer na področjih prehrane, gibanja, duševnega zdravja in pri usvajanju zdravih življenjskih navad nasploh.

Objavljeno v Zdravstvo

Potem ko se na razpis za direktorja Javnega zavoda za informiranje Slovenska Bistrica ni prijavil nihče, in ko Občinski svet Občine Slovenska Bistrica ni izglasoval soglasja k imenovanju vršilca dolžnosti direktorja dosedanjemu direktorju Dragu Čožu, je svet zavoda na včerajšnji dopisni seji sprejel odločitev, da bo zavod do naslednjega razpisa oz. do najkasneje 31. 12. 2021 vodil predsednik sveta zavoda Dušan Leskovar.

Objavljeno v Aktualno
0, 09.09.2021 05:14

Podobe bistriških domačij

V Slovenski Bistrici bo v petek, 10. septembra in v soboto, 11. septembra potekala tradicionalna prireditev 24. PODOBE BISTRIŠKIH DOMAČIJ. Prireditev že vrsto let povezuje bistriško podeželje z mestom Slovenska Bistrica. Gre za kmetijsko-turistično prireditev z osrednjim prizoriščem v Slovenski Bistrici, nekaj dogajanja pa bo tudi v njeni okolici.

Objavljeno v Turizem
Bottom add

Poišči